01 Juliol — 2021
L’alumnat de 2n de Secundària s’acomiada de les convivències a Les Vinyes
#CreantEscolaCultura i valorsSecundària

Aquest mes de juny, finalment, els nois i noies de 2n de Secundària van poder realitzar les convivències a Les Vinyes que havien quedat pendents del 2n trimestre. En aquell moment, per la situació sanitària, es van haver d’anul·lar. Com ens explicava en Manuel Lozano, coordinador del 1r Cicle de Secundària, “en algun moment vam pensar que no podríem venir”.

Poder fer les convivències de 2n de Secundària era important ja que tanquen les estades de l’alumnat de l’escola a la casa de Les Vinyes. Després de nou anys, en què han pogut anar a la casa de convivències, en diferents moments i estacions, n’han descobert l’entorn natural i humà, ja no aniran més de convivències. Els cursos vinents, si tot va bé, els esperen la Setmana Cultural de 3r i el viatge cultural a Madrid de 4t.

Hi van anar en dos torns, per poder respectar millor els grups bombolla, i per tant va ser una estada més curta del que és habitual. Els vam anar a veure en un dels torns perquè els i les alumnes en expliquessin què han significat les convivències a Les Vinyes.

Les convivències es van començar amb una visita a Bagà, en què havien d’esbrinar diferents aspectes del poble. Un cop a la casa de colònies de Les Vinyes, els esperaven diferents activitats culturals, de lleure i esportives a l’aire lliure. Amb una caminada per la Via Verda del Llobregat, tancaven l’estada de tres dies d’aquest curs.