31 Març — 2022
Les Jornades d’Orientació de 4t de Secundària
#CreantEscolaOrientació personal i acadèmicaSecundària

En diferents dies d’aquest mes de març que avui acabem i de l’abril i el maig, els nois i noies de 4t de Secundària participen en unes Jornades d’Orientació pensades, des de l’escola, per orientar-los i acompanyar-los en un moment de tria molt important de cara al seu futur.

Durant les Jornades, els nois i noies participaran en xerrades i activitats on els presentem el Batxillerat i altres sortides formatives. En una de les propostes, “Passió per…”, els acompanyaran professionals apassionats per la feina que els explicaran la seva experiència laboral.

Les hem inaugurades amb la conferència “Estudiar? Per a què? Introducció al mercat laboral del futur” de Marta Massagué, Responsable de Serveis d’Atenció i Suport als joves del Servei d’Ocupació de Catalunya i les tancarem, al maig, amb una trobada de tot l’alumnat de 4t de Secundària de les escoles de la Fundació Collserola en una jornada esportiva a l’escola Avenç.

Entre les propostes, també hi ha una trobada amb les famílies de 4t de Secundària, a l’auditori de l’escola (aquesta vegada al de l’edifici de Tibidabo) per presentar-los el Batxillerat.

Aquí podeu consultar el programa de les Jornades d’Orientació.