03 Març — 2023
La Fundació Collserola i l’IL3-UB presenten cinc nous Cicles Formatius de Grau Superior
Cicles formatius

El conveni marc entre les dues entitats permet oferir un nou ventall de cicles que s’impartiran presencialment.

L’aliança entre la Fundació Collserola i l’Institut de formació Contínua de la Universitat de Barcelona IL3-UB crea l’oportunitat de presentar el llançament de cinc nous Cicles Formatius de Grau Superior. Es tracta d’una aposta conjunta i innovadora que busca nodrir-se de les qualitats de totes dues entitats per tal d’oferir una experiència educativa de qualitat i de futur.

Els Cicles Formatius que s’ofereixen són els següents:

Tots els Cicles s’impartiran de forma presencial. A les instal·lacions de l’Institut de formació Contínua de la Universitat de Barcelona IL3-UB es realitzaran els d’Administració i Finances, Desenvolupament d’Aplicacions Web, Màrqueting i Publicitat i Documentació i Administració Sanitària. En canvi, el Cicle d’Educació Infantil s’impartirà a l’Escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia, a l’edifici de Sarrià.

Sinergia de l’IL3-UB amb la Fundació Collserola

La suma de forces de l’Institut de formació Contínua de la Universitat de Barcelona  IL3-UB amb la Fundació Collserola i l’escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia aporta un valor afegit molt rellevant al projecte. D’una banda, incorporen el rigor i l’experiència acadèmica que caracteritza la Universitat de Barcelona, amb una trajectòria de més de 25 anys al sector educatiu.

#FuturSegur

L’oferta de Cicles Formatius de la Fundació Collserola i l’Institut de formació Contínua de la Universitat de Barcelona IL3-UB neix amb la voluntat de construir un  futur ple de possibilitats i oportunitats des del primer moment. De la mà d’institucions educatives de prestigi, es contribueix a desenvolupar la carrera professional dels estudiants amb un seguiment acadèmic personalitzat. A més, s’ofereix l’oportunitat de realitzar pràctiques a empreses de referència que busquen perfils amb ganes d’aprendre i d’iniciar una enriquidora carrera professional.