22 Maig — 2022
Participem a Cantània amb 5è de Primària
#CreantEscolaCultura i valorsPrimària

Després de dos cursos, aquest mes de maig, l’alumnat de 5è de Primària ha tornat a participar a la Cantània a l’Auditori de Barcelona.

La Cantània d’enguany porta per títol “Clara, l’art per dins” amb música del compositor reusenc Josep Maria Guix, sobre textos de l’escriptor Jordi Llavina i l’argument següent:

“Després de passar un estiu fabulós a casa de la seva àvia, a la Clara li queda molt poca estona –una hora, o una mica menys– perquè la seva mare la passi a buscar. La nena està ensopida sense fer res i amb ganes de tornar tan aviat com pugui en aquesta casa, on ha viscut mil peripècies i s’ho ha passat d’allò més bé. Per espolsar-li l’avorriment, l’àvia li proposa pujar a les golfes per començar l’última aventura: un viatge misteriós pel món de l’art.”

A l’escola vam estar preparant la cantada amb diferents assajos abans d’arribar el gran dia de l’estrena a l’Auditori en què van interpretar la Cantània juntament amb nens i nenes de Cicle Mitjà i Superior de Primària de la ciutat. Cada any, a la Cantània s’estrena una obra encarregada especialment per a aquesta activitat a compositors i escriptors catalans de reconegut prestigi.