08 Maig — 2022
Participem a la IX Conferència Catalana “Tinguem cura del planeta”
#CreantEscolaCuinaCultura i valorsSecundàriaSostenibilitat

El 28 d’abril passat, les ecodelegades de 3r de Secundària vam poder presentar el projecte de sostenibilitat d’enguany a la IX Conferència Catalana Tinguem cura del planeta (Confint’22).

El projecte que van presentar, Què hi ha darrere de llençar “una miqueta” de llenties?, recull tota la feina realitzada aquest curs des de la Comissió de Sostenibilitat de Secundària per analitzar el malbaratament alimentari a l’escola.

Organitzada per la XESC (Xarxa d’escoles per a la sostenibilitat de Catalunya), la Confint consisteix en una jornada per compartir, amb altres 20 escoles de diferents punts de Catalunya, idees i propostes per millorar i tenir cura del nostre planeta des de diferents temes mediambientals.

Es tracta d’una experiència enriquidora i que segur servirà per engrescar encara més el nostre alumnat a participar i per fer-nos conscients del lema de la trobada: “Si no és ARA quan? Si no som nosaltres QUI?”

Properament us explicarem les accions realitzades des de la Comissió de Sostenibilitat per estudiar el malbaratament alimentari escolar i les propostes de millora que han proposat. De moment, us compartim el vídeo que, des de l’organització, ens han fet arribar de la trobada.

Enllaç al vídeo

Enllaç al manifest de la Confint’22