17 octubre — 2022
Participem al Living Lab Day de Blanquerna
#CreantEscolaCultura i valorsInnovacióPrimària

La setmana passada, un grup d’alumnes de 3r de Primària i el seu mestre, en Sergi, han pogut participar en un dels tallers del Living Lab Day de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-URL dedicat a la salut emocional.

Els nens i nenes de la classe de les Tulipes van anar fins a Blanquerna i, al llarg d’un matí, van compartir un taller sobre “Benestar emocional en entorns educatius” amb estudiants de segon curs del Grau d’Educació Primària d’aquesta universitat.

Els van donar els seus consells per quan siguin mestres, especialment, explicant què els agrada més dels seus mestres i què els fa sentir bé com a alumnes: sentir-se escoltats, tenir segones oportunitats… també els mestres que acompanyaven l’alumnat han explicat, des de la seva experiència, com ho poden fer, quan siguin mestres, per acompanyar emocionalment els alumnes.

La trobada ha estat una gran experiència d’aprenentatge per les dues bandes. Els nostres alumnes han pogut donar consells, des d’allò que viuen a l’aula, als futurs i futures mestres i, els nois i noies de la universitat, escoltar de primera mà allò que els fa sentir bé a l’aula.