23 Novembre — 2021
Participem en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus
#CreantEscolaCultura i valorsInfantilSostenibilitat

Del 20 al 28 de novembre, té lloc la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. Enguany, l’escola hi participa amb el projecte Patis residu 0 i amb el projecte de Compostatge de P5.

Amb el projecte Patis residu 0, en el qual està involucrada tota l’escola, volem reduir encara més els residus que generem als esbarjos, especialment pel que fa al paper d’alumini i paper film, als brics i a les begudes en envàs de plàstic d’un sol ús.

Des de l’Agència GREENS, aprofitant la Setmana, hem començat una campanya per conscienciar els companys i companyes, famílies i mestres, de la necessitat de reduir tant com puguem els residus que generem. Al vídeo, ens donen unes quantes idees per començar!

Per altra banda, el curs passat a P5 van començar a recollir els residus orgànics dels diferents àpats de l’escola. Amb una compostadora, l’ajut dels cuiners de l’escola per donar-nos fulla verda fresca que necessitàvem perquè sortís el compost i les fulles seques que vam agafar a les convivències a Les Vinyes, aquest setembre ja teníem el compost a punt. L’hem fet servir per posar als horts d’infantil i als parterres de 3r de Primària on els nens i nenes plantaran llavors de les plantes que donen nom a les seves classes per observar-ne el creixement.