17 Juny — 2021
Participem en l’acte de cloenda de les Escoles + Sostenibles
#CreantEscolaCultura i valorsPrimàriaSecundàriaSostenibilitat

Aquest dimarts 15 de juny, representants dels GREENS de Primària i de la Comissió de Sostenibilitat de Secundària han participat en l’acte de cloenda del curs de les Escoles + Sostenibles, entitat amb la qual som escola col·laboradora. Aquest curs, la trobada entre totes les escoles ha tingut lloc en una connexió, cadascú des de la seva classe, en què se’ns ha convidat a tancar el curs de les celebracions del seu vintè aniversari.

Ens havien proposat un “Cap d’Any fora de temporada” durant el qual es va demanar la participació de l’alumnat en diferents moments. D’una banda, van haver de contestar les preguntes d’un qüestionari, pensat perquè consensuessin la resposta entre tot el grup. I de l’altra, es van celebrar unes campanades “fora de temporada” per acomiadar el curs dels 20 anys de les Escoles + Sostenibles en què els nens i nenes van menjar, al ritme de les campanades, les peces de fruita o la fruita seca que havien portat.

Un curs més, a l’escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia hem aconseguit el repte de ser Escola + Sostenible participant de les seves propostes o proposant-ne nosaltres des dels GREENS i des de la Comissió de Sostenibilitat de Secundària.

En aquest enllaç, podreu veure el vídeo de la trobada.

Entre aquesta participació, avui també us volem compartir el Manifest Joves per l’Emergència Climàtica adreçat a la comunitat científica, a les administracions públiques i a la ciutadania en què han participat alumnes de 2n de Secundària de l’escola.