13 Desembre — 2021
Per a una alimentació més sana, més sostenible i més justa
#CreantEscolaCultura i valorsPrimàriaSecundàriaSostenibilitat

La nostra escola, juntament amb 80 escoles més de Barcelona, hem participat en la iniciativa “Ara, aquí les escoles”. Aquesta iniciativa ens proposava el repte de pensar i realitzar pòsters que comuniquin algun aspecte relacionat amb el valor d’una alimentació més sana, més sostenible i més justa, per apropar-nos a un món més sa, més just i més sostenible.

Des de l’escola, els hem fet arribar 4 pòsters, escollits d’entre els que van realitzar l’alumnat de 4t de Primària i els voluntaris i voluntàries de Secundària. Aquests dies, del 16 al 22 de desembre, tots el pòsters de les escoles participants es podran visitar al vestíbul d’entrada de la Casa de la Ciutat (Ajuntament de Barcelona) on s’ha muntat una petita exposició. També els podeu veure tots en aquest catàleg.

Precisament aquest passat divendres 10 de desembre, vam assistir a l’acte d’agraïment per haver participat, com a escola, en la iniciativa. L’acte va tenir lloc justament el Dia Internacional pels Drets Humans per fer referència a l’ODS 2 (Objectiu de Sostenibilitat: Fam zero). Va consistir en una jornada amb parlaments d’agraïment cap a l’alumnat del Regidor d’Educació de l’ajuntament i del Conseller d’Educació de la Generalitat, així com d’actuacions musicals. Durant l’acte, també es van ensenyar alguns dels pòsters realitzats.

Com a representants de l’escola hi van participar un alumne de 1r de Secundària, en Roger, i una alumna de 4t de Secundària, la Clara, acompanyats per la Cap de Sostenibilitat de la Fundació Collserola, la M. Àngels Fernández i la professora i coordinadora de la Comissió de Secundària, la Mireia Planas.

“Ara, aquí les escoles”, és una iniciativa promoguda per l’Ajuntament de Barcelona i el Consorci d’Educació de Barcelona, amb la col·laboració d’Escoles +Sostenible, que s’emmarca en les activitats de la ciutat com capital de l’Alimentació Sostenible.