25 Febrer — 2022
Per Carnaval, tot s’hi val!
#CreantEscolaCultura i valorsInfantilPrimàriaSecundària

Avui tanquem la setmana de Carnaval a l’escola. Una setmana on, malgrat continuar la feina diària, hem pogut participar una mica de la disbauxa d’aquesta festa…

Tot va començar dilluns, quan va arribar el Rei Carnestoltes a l’escola i ens va manar, a alumnes i mestres d’Educació Infantil i Primària, la primera poca-soltada… no vestir-nos, dimarts quan ens llevéssim de bon matí, i venir a l’escola en pijama! Dimecres, vam haver de venir amb el cap guarnit i dijous, amb algun element que ens identifiqués com a científiques i científics!

Dijous, a més, era Dijous Gras i, com ja és tradició, la cuina ens va convidar, des dels més petits fins als més grans de Batxillerat, a esmorzar la truita de botifarra.

I finalment, ha arribat el divendres i el Carnaval a l’escola! Des de bon matí, que per la porta de l’escola no entraven alumnes sinó personatges de diferents sagues de llibres, cinematogràfiques i televisives, dimonis, bruises i bruixots, futbolistes, angelets, nines, personatges d’ordinador…

Al llarg del matí, al pati gran s’han anat succeint les diferents rues per etapes i a Educació Infantil de l’edifici de Sarrià, han recuperat la rua pel mercat del barri. Mentrestant, a les aules, participaven en activitats ben diferents a les d’un dia d’escola normal per gaudir i conèixer més a fons l’origen i la història d’aquesta festa.

I a la tarda… a l’edifici de Tibidabo, batucada i judici al Rei Carnestoltes amb l’alumnat de 6è de Primària al pati gran amb la participació de tota l’escola i a l’edifici de Sarrià, també judici al Rei Carnestoltes a càrrec de l’alumnat de 1r de Secundària amb els nens i nenes d’Educació Infantil.

El Rei Carnestoltes ha hagut de marxar, per tant, i segurament ja no el veurem fins l’any que ve!