16 Desembre — 2021
Presentació del Treball de Recerca de Batxillerat
#CreantEscolaBatxilleratInnovacióOrientació personal i acadèmica

Aquest mes de desembre, l’alumnat de 2n de Batxillerat ha fet la presentació dels Treballs de Recerca. Aquests treballs formen part del currículum de Batxillerat i són una gran oportunitat d’aprendre ja que han de fer una investigació exhaustiva sobre el tema escollit en funció dels seus interessos dins de l’àmbit científic, social, artístic o tecnològic.

Els nois i noies els han estat desenvolupant des de 1r i, durant tot el procés de recerca i realització, han estat assessorats i ajudats per un tutor/una tutora que forma part de la Fundació Collserola.

Aquest passat dilluns 13 de desembre, al llarg de tot el dia, van tenir lloc les diferents presentacions davant d’un tribunal format per professorat de les tres escoles de la Fundació Collserola. Entre altres temes, es va parlar d’”upcycling” i moda, de l’inici de la vida a la Terra, de la música com a eina de superació, de robots moguts per impulsos cerebrals o dels límits de la informàtica…

Amb aquestes presentacions, els i les alumnes de 2n tanquen una altra etapa en el seu camí cap al final de la seva vida escolar. Per la seva banda, a 1r de Batxillerat ja estan començant a escollir, aquests dies, el Treball de Recerca que hauran de presentar el curs vinent.