22 Març — 2021
Proposta de millora del Parc de la Font del Racó
#CreantEscolaCultura i valorsInnovacióSostenibilitat

El curs passat, un grup de mestres de l’escola va dissenyar una proposta de millora del Parc de la Font del Racó per recuperar-lo com a espai verd de gaudi i salut de la ciutat i, alhora, per poder dur-hi a terme activitats educatives de natura amb els i les alumnes de la nostra escola.

El projecte ha passat la fase 2 i ara, a la fase 3, ha d’aconseguir el màxim de suports possibles per passar a les fases següents, la de la concreció dels projectes i la de la votació final. La proposta de millora del Parc de la Font del Racó, juntament amb la resta de projectes, es pot consultar al web de l’Ajuntament. Responent a la filosofia de la plataforma Decidim.barcelona, els 20 projectes amb més suports passaran a la següent fase i estaran més a prop de poder realitzar-se.

Des d’avui dia 22 de març i fins el pròxim 5 d’abril tenim dues setmanes per recollir tants suports com sigui possible i aconseguir recuperar el Parc per al barri! En aquest enllaç trobareu les instruccions per poder donar suport a la proposta a través del web de Decidim Barcelona. Compartiu-ho amb els vostres fills i filles més grans de 14 anys ja que també poden votar!

No us perdeu el vídeo on des de l’escola, i des del barri, ens expliquen perquè volem el Parc de la Font del Racó.

Us agraïm per endavant el vostre suport!