26 Abril — 2021
Proposta per a uns patis més verds i sostenibles
#CreantEscolaCultura i valorsSecundàriaSostenibilitat

Els i les alumnes de 1r de Secundària de la Comissió de Sostenibilitat han treballat durant aquest curs una proposta per als patis de l’escola. L’objectiu és augmentar les zones enjardinades i crear-hi espais que, amb l’ajut del mobiliari que proposen posar-hi, convidin a seure i compartir amb companys i companyes en un entorn agradable i relaxat.

Fa un temps ja van presentar la proposta a l’Àlex Losada, el director de l’escola, i la setmana passada també van tenir l’oportunitat d’explicar-la en una trobada virtual a la Lutxi Almodóvar, la directora general de la Fundació Collserola.

Tant l’Àlex com la Lutxi van valorar molt positivament la proposta presentada i tota la feina feta. Aprofitant la trobada, la Lutxi va compartir amb l’alumnat el projecte aprovat per la Fundació Collserola que comparteix objectius amb la dels alumnes i es durà a terme en breu.

Els nois i noies van estar molt agraïts de poder intercanviar idees amb les direccions i molt contents amb la decisió que els va explicar la Lutxi, que va en la línia de la seva proposta. L’Àlex i la Lutxi van animar-los a continuar imaginant nous projectes sostenibles per aconseguir, entre tothom, una escola més verda.