06 octubre — 2022
Punt final a les Reunions d’Inici de Curs
#CreantEscolaBatxilleratInfantilOrientació personal i acadèmicaPortes ObertesPrimàriaSecundària

Ahir tancàvem, amb les famílies de 1r de Batxillerat de l’escola, les Reunions d’Inici de Curs 2022/2023. Durant un mes, des que les vam començar amb les famílies de 3r i 4t de Primària el passat 6 de setembre, escola i famílies ens hem trobat cada setmana per conèixer-nos i presentar el nou curs. Com bé explicàvem en aquesta notícia, enguany en recuperàvem la normalitat i ens retrobàvem de manera presencial per compartir aquesta estona.

De P3 a 2n de Batxillerat, les Reunions han constat de dues parts: una trobada a l’auditori (a la foto, la trobada amb les famílies de 5è de Primària), amb les Direccions d’Escola, les Direccions de la Fundació Collserola i la Coordinació, on s’ha compartit amb les famílies algun aspecte destacat del nostre Projecte Educatiu, i una trobada a les aules, amb el tutor o tutora i els mestres especialistes per compartir informacions més concretes del dia a dia.

A l’escola i a la Fundació Collserola, juntament amb les famílies, acompanyem l’alumnat per ajudar-lo a créixer i desenvolupar-se. Amb aquest acompanyament, els ajudem a esdevenir, cadascú des de les seves capacitats i talents, persones capaces de treballar amb rigor, maduresa, autoexigència, autocrítica i profunditat perquè puguin obrir-se camí construint el seu itinerari formatiu, professional i vital.