21 octubre — 2021
Renovem el nostre compromís amb l’educació per a la sostenibilitat
BatxilleratCuina saludableCultura i valorsPrimàriaSecundàriaSostenibilitat

Aquesta setmana hem renovat, de forma oficial, el nostre compromís ciutadà amb la sostenibilitat a l’Acte de signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022. Un curs més, alumnes i mestres tenim a punt diferents projectes i reptes sostenibles per treballar conjuntament i que us anirem compartint!

Hi han assistit, com a representants de l’Agència GREENS i de la Comissió Sostenible, la M. Àngels Fernández, professora de l’escola i Cap de Sostenibilitat de la Fundació Collserola, i la Carlota Torres, alumna de Batxillerat.

L’acte ha tingut lloc aquest dimecres al Saló de Cent de l’ajuntament de Barcelona amb la presència de totes les escoles que, com nosaltres, formen part de les Escoles + Sostenibles, i de diferents representants municipals. A més de les escoles que renovem el compromís, l’acte també serveix per donar la benvinguda a les que s’hi adhereixen aquest curs. Des de l’escola, en algunes de classes de Primària, n’han fet el seguiment en directe.

El fil conductor de l’acte ha estat l’alimentació ja que, enguany, Barcelona és la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible. Precisament l’escola. ens hem apuntat al projecte Menjadors més sans i sostenibles, una iniciativa de l’Ajuntament i l’Agència de Salut pública per, entre tots, promoure una alimentació infantil més equilibrada, saludable i sostenible tant a l’escola com a casa.