17 Desembre — 2021
Reprenem el servei de préstec de la Biblioteca de Sarrià
#CreantEscolaCultura i valorsLecturaSecundària

Aquest curs, gràcies a la proposta de tres alumnes de 4t de Secundària, la Mariona, la Beatriz i la Dora, i el suport de la seva professora de Cultura literària i pensament crític, la Laura, reprenem el préstec a la Biblioteca de Sarrià. Vam parlar amb elles i ens van explicar com havia anat tota la iniciativa.

Les tres recorden amb molt d’afecte la Biblioteca de Primària on els agradava molt d’anar, “per llegir però sobretot per agafar llibres”, ens van explicar. “Sempre teníem moltes recomanacions”. En arribar a Secundària “vam veure que també hi havia una biblioteca però no estava gaire impulsat això del préstec i era una mica difícil d’accedir-hi.”

En van parlar amb Direcció d’Escola que els va explicar que per la Covid, s’havia tancat la biblioteca i només s’obria l’aula d’estudi però que si volien agafar llibres, alguna cosa es podria organitzar. I elles tres, amb la seva tutora, van anar a remenar-hi llibres i van fer la proposta de tornar a posar en marxa el préstec.

Al vídeo, la Mariona, la Beatriz i la Dora ens ho expliquen i, juntament amb altres alumnes de la Secundària, ens recomanen llibres i conviden els seus companys i companyes a descobrir tots els que hi ha a la Biblioteca.