04 Febrer — 2022
Reprenem les convivències de l’escola
#CreantEscolaCultura i valorsSecundària

Aquesta setmana, a l’escola hem recuperat les convivències a Les Vinyes de Vilamarí amb l’estada a la nostra casa de colònies de l’alumnat de 1r de Secundària.

Organitzades en dos torns la mateixa setmana, de dilluns a dimecres i de dimecres a divendres, han servit als nois i noies per sortir, durant uns dies, de la rutina de l’escola i de la situació que viuen com a conseqüència de la pandèmia.

Per fer-ho amb tota la seguretat possible, s’ha elaborat un protocol. Alhora, les activitats s’han realitzat sobretot en espais exteriors, sempre amb mascareta FPP2 i respectant totes les mesures higièniques i de salut.

Aquests tres dies, les propostes han estat diverses, entre les quals destaquen, una caminada per la Serra del Montsent, una visita a la granja Cal Gris, tallers de ciències i activitats esportives.

Aquesta activitat havia quedat aturada, momentàniament, en tornar de les vacances de Nadal, per la situació de contagis que hi havia en aquell moment. Ens hem decidit a recuperar-les una vegada la incidència a l’escola ha baixat i perquè pensem que aquest tipus d’activitats són, donades les circumstàncies actuals, emocionalment molt necessàries.