28 Abril — 2021
Roses fetes per l’alumnat per a la residència Bellesguard Park
#CreantEscolaCultura i valorsPrimàriaSostenibilitat

Ja fa temps que, com a part de les Activitats d’Aprenentatge Servei, alumnat de la nostra escola comparteix estones amb els avis i àvies de la residència Bellesguard Park. Així, al llarg dels darrers anys, en diferents moments del curs, alumnes nostres visitaven la residència per compartir activitats amb ells.

Lamentablement, aquestes trobades intergeneracionals, tan enriquidores per a ambdues bandes, es van haver d’interrompre, tal com va passar amb gran part de les activitats de l’escola, quan al mes de març de l’any passat es decretava l’estat d’alarma per l’arribada de la Covid-19.

És per això que ens va fer tanta il·lusió, aquest passat 23 d’abril, dia de Sant Jordi, retrobar-nos amb ells. Si bé encara no vam poder entrar a la residència, sí que vam poder entregar-los, a la porta, les roses fetes amb materials reciclats pels voluntaris i voluntàries de l’Agència GREENS.

L’encarregada de fer-ho, en representació de l’escola, va ser la Màrian Linàs, la directora d’Infantil i Primària. A més de les roses, també els vam fer arribar un dibuix de part de tot l’alumnat i professorat per fer-los saber que els trobem a faltar.