24 Febrer — 2021
Salvador Macip inaugura les XI Reflexions a l’Escola de la Fundació Collserola
#CreantEscolaBatxilleratCultura i valors

Aquest dilluns, inauguràvem l’XIa edició de les Reflexions a l’Escola, dedicada a “Les incerteses” amb la primera conferència del cicle, en línia i en directe pel canal Youtube de la Fundació Collserola, a càrrec del Dr. Salvador Macip.

Macip va explicar que la necessitat de saber i la necessitat de resoldre les incerteses que tenim els éssers humans és el que ha fet avançar la ciència al llarg de la història. Va començar posant d’exemple la Covid-19, que ha generat una gran incertesa, una incertesa que, per als científics ha estat un regal que, de cop, els ha convertit en herois. Com va explicar, més enllà de la pandèmia, encara queden molts reptes interessants sobre el nostre futur per gestionar. Podeu veure el vídeo de la conferència aquí.

L’endemà, vam fer una edició de la conferència, també virtual i en directe, amb l’alumnat de 1r i 2n de Batxillerat de l’escola.

Dilluns vinent dia 1 de març el cicle continua amb l’assagista, investigadora i realitzadora audiovisual Ingrid Guardiola que ens parlarà sobre “La tecnologia i les certituds immediates”, i el continuarem amb Josep M. Esquirol i Mara Dierssen els propers 9 i 16 de març.

Informació i inscripcions a reflexions.fundaciocollserola.cat.