10 octubre — 2022
Taller de motlles amb els i les alumnes del Batxillerat Artístic
#CreantEscolaBatxilleratCultura i valors

Aquesta setmana passada, l’alumnat de 1r de Batxillerat Artístic de l’escola ha pogut gaudir, durant l’hora de Projectes Artístics, d’un taller de motlles a càrrec de Vicent Matamoros, escultor, especialista en motlles i professor d’aquesta disciplina a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.

En Vicent els ha explicat dues tècniques, amb silicona i amb guix que, després, l’alumnat ha pogut posar en pràctica per crear els seus motlles.

Us compartim algunes fotos de l’activitat!

Amb el Vicent Matamoros iniciem el programa de Masterclasses i Visites de professionals del Nou Batxillerat artístic que anirem desenvolupant durant el curs. Aquest programa pretén ser una Guia Professional per als alumnes d’aquest itinerari perquè vagin descobrint els oficis vinculats a l’art.

Organitzades pel Departament d’Educació Visual i Plàstica, aquest tipus d’activitats ens permeten establir sinergies, ampliar la dimensió de l’aprenentatge i la mirada de l’alumnat i connectar allò que fem a l’aula amb allò que passa al nostre entorn.