08 Juny — 2022
Tanquem les convivències del curs amb P5 i 1r de Primària
#CreantEscolaCultura i valorsInfantilPrimària

Aquestes dues darreres setmanes hem tancat les convivències d’aquest curs amb l’estada a Les Vinyes de p5, per una banda, i de 1r de Primària de l’altra.

En el cas de p5, era la primera vegada que hi anaven, i això les fa, sempre, una mica especials. Com ja és tradició, s’hi han estat dos dies i una nit i, segons expliquen ells mateixos, la veritat és que s’ho han passat molt bé mirant d’ajudar el cavaller Amadeu de Rocadura, que ens ho havia demanat per carta, a l’escola, abans de marxar; també, descobrint la casa de colònies de Les Vinyes. El curs vinent, p5 de Tibidabo i de Sarrià es trobarà a 1r de Primària. És per això que dues classes de Tibidabo i una de Sarrià han compartit cadascun dels torns.

Pel que fa a 1r, també en dos torns, ja és la segona vegada que hi anaven i, per això, ja hi han passat una nit més. De camí a la casa de colònies es van aturar a la granja Les Pedreres, per conèixer els animals de granja. Una vegada a Les Vinyes, van haver de realitzar els diferents reptes del ratolí Benjamí, amb gran èxit! No va faltar l’estona lliure a les cabanes i la gimcana sobre les abelles preparada pels Amics i Amigues Lectors de 5è!

Val a dir que, tant per a uns com per als altres han estat unes convivències fantàstiques.

Algunes imatges del 1r torn de P5:

Algunes imatges del 1r torn de 1r: