16 Maig — 2022
Teatre en anglès a l’escola
#CreantEscolaCultura i valorsPlurilingüismePrimària

Un curs més, comptem amb la companyia IPA Productions de teatre en anglès perquè vinguin a l’escola amb una de les seves obres de teatre per als diferents nivells de la Primària.

Ara fa uns dies, per exemple, van representar una adaptació de l’obra “Treasure Island” per a tot l’alumnat de Cicle Mitjà (3r i 4t Primària), a l’auditori de l’escola.

Al llarg de l’espectacle, íntegrament en llengua anglesa, l’alumnat s’ho ha passat molt bé tot participant activament i cantant i ballant les músiques de l’obra. Fins i tot algun dels alumnes han pujat a l’escenari a representar personatges!

El balanç és, una vegada molt positiu ja que han passat una estona molt divertida i entretinguda, tot practicant la llengua anglesa. Ells mateixos ens ho expliquen: “We have had a great time participating actively, singing and dancing to the music of the play. It was a very fun and entertaining time, while practicing English. It was a great day!”

Al final també han pogut fer algunes preguntes als actors.

Precisament el curs passat, en plena etapa Covid a les escoles, vam parlar amb el Departament de Llengua Anglesa de Primària i amb IPA Productions sobre la importància d’aquestes activitats en anglès. Tal com explicava llavors Ian Gibbs, director de la proposta, el que s’aconsegueix és “ajudar els nens i nenes a aprendre anglès mitjançant el teatre en directe i ho fem, sobretot, creant una situació en què es diverteixen en anglès”.

Mireu el vídeo aquí: