13 Juny — 2022
Torna (a) la Festa! Celebrem la Festa d’Educació Infantil i Primària
#CreantEscolaCultura i valorsInfantilPrimària

Aquests passats divendres 10 i dissabte 11 de juny tancàvem la Festa d’Escola 21/22 amb les famílies, alumnes i mestres d’Educació Infantil i Primària.

Tot va començar divendres a la tarda, tant a Sarrià com a Tibidabo, quan cap a les 15h, l’escola va obrir les portes a les famílies d’Educació Infantil per compartir amb elles les actuacions dels seus fills i filles, a més de tallers i un berenar.

Una vegada finalitzada la festa d’Educació Infantil, fou el torn de la Festa de 6è de Primària. L’alumnat, des de Música, havia preparat una mostra de dansa, batucada, concert de flauta i cantada per a les famílies que es va acabar amb un petit piscolabis. El curs vinent, aquests i aquestes alumnes marxen a fer la Secundària a Sarrià i, per tant, fou un moment especial i emotiu de comiat.

Dissabte, a partir de les 9h, l’escola es tornava a obrir per, en aquesta ocasió, rebre les famílies de 3r i 4t de Primària en un primer torn, de 9 a 11h, i les de 1r, 2n i 5è de Primària en un segon torn, d’11h a 13h.

Hi va haver gimcanes i jocs col·laboratius amb les famílies; el recull del curs amb ombres xineses; balls i viatges musicals arreu del món; creativitat en moviment; la creació d’una ciutat sostenible; el Col·laborART… A continuació trobareu un petit resum en imatges del matí de dissabte.

Alhora, tant divendres com dissabte, les famílies van poder visitar les exposicions on mostràvem algunes de les feines realitzades per l’alumnat al llarg d’aquest curs que estem a punt d’acabar.