26 Novembre — 2021
Un curs més, l’escola s’omple de música per celebrar Santa Cecília!
#CreantEscolaCultura i valorsInfantilPrimàriaSecundària

El dia 22 de novembre, Santa Cecília, és el Dia de la Música. Un curs més, en diferents dies al voltant d’aquesta data, l’hem celebrat fent la música encara més present a l’escola a través de diferents propostes organitzades des del Departament de Música i, en algun cas, la col·laboració de l’Escola de Música de la Fundació Cim d’Estela.

A Educació Infantil, amb “Pica que pica” de la companyia La Botzina, amb qui ja fa molts anys que col·laborem, de P3 a P5 han descobert els diferents instruments de percussió a través d’un concert didàctic ple de sorpreses!

A Cicle Inicial, la gent d’Anacronía, un ensemble especialitzat en instruments històrics, han pogut descobrir diferents instruments històrics com la flauta, la viola de gamba, el clavecí… tot escoltant músiques barroques.

A Cicle Mitjà, un grup format per mestres de l’Escola de Música de la Fundació Cim d’Estela els ha presentat un recorregut per la música moderna a través d’un gran concert de versions.

A 5è i 6è de Primària, amb Els Escarabats, una banda de tribut al mític grup The Beatles, van poder fer una repàs, a través de la música, a la història del grup de Liverpool.

I finalment, tot l’alumnat de 3r de Secundària de la Fundació va poder assistir al concert “Tribut a John Williams” de l’Orquestra Simfònica del Vallès al Teatre de la Faràndula de Sabadell.