20 Febrer — 2023
Un curs més, participem en la Marató per l’Emergència Climàtica
Sense categoria

Aquest passat dijous 16 de febrer, vam rebre a Sarrià l’Eloi Burriel, expert i impulsor de la Marató per l’emergència climàtica. Va fer una xerrada al migdia als membres de la comissió de Sostenibilitat de Secundària i al professorat de l’escola que s’hi va poder afegir. L’Eloi ens va ajudar a reflexionar, de manera molt dinàmica i pràctica, sobre la situació d’emergència climàtica, concretant-ho en l’energia. A més, ens va donar pautes i va suggerir petites accions que podem incorporar en el nostre dia a dia per estalviar energia.

Durant aquest mes de febrer, estem participant, com vam fer el curs passat, en aquesta Marató. El seu objectiu és sensibilitzar i impulsar bones pràctiques en l’ús i el consum d’energia i aigua. Per aquesta raó, cada divendres fem la lectura i anotem la quantitat de gas, llum i aigua que utilitzem.

En acabar al mes, farem uns gràfics per veure la nostra evolució. Un cop tinguem tots els resultats, analitzarem els resultats buscant maneres d’estalviar energia.

Us animem que, des de casa, també hi participeu en aquesta Marató fent petites accions que ajudin a reduir el nostre consum energètic.

Amb aquestes accions contribuïm a assolir l’ODS 1, Fi de la pobresa, l’ODS 11, Ciutats i comunitats sostenibles, i l’ODS 12, Consum i producció responsable.