16 Desembre — 2020
Una revista especial per col·laborar amb la Marató d’enguany
#CreantEscolaÀmbitsAMPACultura i valorsInfantilPrimària

Aquesta setmana publiquem, a la nostra Intranet, la Revista #Creant Escola de 9 a 5 especial Drets Humans, el nostre projecte per participar a la Marató d’enguany!

La idea va sorgir de dues alumnes que ens van proposar una idea: “I si fem una revista tots els nens i nenes de l’escola i recollim diners per a La Marató?”. A l’escola la vam fer nostra i, el Dia dels Drets Humans vam proposar que l’alumnat reflexionés a l’entorn del dret a la salut, el dret a l’escolarització tot i els confinaments, el dret a jugar i ser feliços quan ens hem de quedar a casa… i que cada classe, de P3 a 6è de Primària, participés en la construcció d’aquestes revistes col·lectives.

Alhora, hem proposat a les famílies de col·laborar, de manera voluntària, amb La Marató de tv3 d’enguany, dedicada a sensibilitzar la societat sobre la Covid-19 i, sobretot, per ajudar a avançar en la consecució dels reptes de la recerca en el SARS-CoV-2. Serà l’AMPA de l’escola qui s’encarregarà de fer el recompte i de fer-los arribar a La Marató.

En aquest vídeo, les alumnes ens expliquen la seva idea: