15 Febrer — 2022
Visites fora de l’escola per complementar el que estudiem a l’aula
#CreantEscolaCultura i valorsInnovacióPrimària

Aquests darrers dies, malgrat tot, tant a 3r com a 4t del Cicle Mitjà de Primària no han parat i han pogut participar en diferents activitats fora de l’escola: una visita al Gran Teatre del Liceu, una visita al Molí Paperer de Capellades i una visita al Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya, a Terrassa. Un cop més, aquestes sortides fora d’escola han servit per complementar els projectes que es treballen a l’aula.

En aquest cas, la visita al Museu Paperer de 3r complementa l’estudi dels diferents materials que estaven fent en aquell moment.

I amb la visita al MNACTEC, han complementat la recerca que estan fent a l’aula sobre les màquines simples.

Finalment, la visita al Gran Teatre del Liceu ha permès, a l’alumnat de 3r, endinsar-se en el món de l’òpera tot fent un recorregut per les òperes de Rossini a través de la proposta “La cuina de Rossini”.

Les sortides fora d’escola són recursos que serveixen per ampliar la mirada dels nens i nenes i aconseguir que facin connexions entre aprenentatges.

Al mateix temps, amb aquestes activitats fora de l’entorn escolar aprenen a relacionar-se entre ells de manera diferent, aprenen a respectar-se i a tenir actituds de cura vers aquest entorn més proper.