11 Març — 2021
A la Primària, ja tenim a punt l’escrit per als Jocs Florals 2021
#CreantEscolaBatxilleratCultura i valorsPlurilingüismePrimàriaSecundària

Aquestes darreres setmanes, els nens i nenes dels diferents nivells de Primària de l’escola s’han trobat amb una proposta ben especial: els i les mestres els convidaven a escriure el conte o el poema per presentar als Jocs Florals 2021.

Enguany, de 2n a 6è, hauran gaudit d’un curs més literari que mai ja que, com us explicàvem en aquesta notícia, el passat mes d’octubre a l’escola va tenir lloc una gran Castanyada Literària. Aquell dia vam poder entregar els premis dels Jocs Florals del curs passat que el confinament no ens havia permès celebrar.

A l’aula, especialment amb els nens i nenes de 1r de Primària, que s’estrenen aquest any en el concurs literari dels Jocs Florals, se’ls explica en què consisteix el concurs i se’ls convida a imaginar la història que, després, escriuran en forma de conte o poema.

Curs rere curs, de 1r de Primària a 2n de Batxillerat, el nostre alumnat participa als Jocs Florals. A l’escola ho gaudim i vivim com una gran oportunitat perquè desenvolupin la creativitat i l’expressió literària i, també, com una manera més d’interessar-los pel món de la literatura.

Els primers premis de cada curs de totes les escoles es publiquen a la revista Mirèio de la Fundació Collserola, dedicada a l’Art, el Pensament i la Literatura, amb més de 25 anys d’història, només interrompuda el curs passat, per la Covid-19.