25 Novembre — 2021
A la Secundària, recuperem bona part de les sortides i activitats del 1r trimestre
#CreantEscolaCultura i valorsSecundària

Aquesta setmana i la vinent, a la Secundària tanquen el 1r trimestre amb la realització dels exàmens trimestrals. Durant aquesta primera part del curs, a més de la feina de cada dia, han pogut participar en diferents activitats i sortides proposades des dels diferents departaments. Algunes d’aquestes sortides, el curs passat, van haver d’anul·lar-se per les circumstàncies de la pandèmia. Enguany, poder recuperar-les implica un petit pas més cap a la normalització de la situació a l’escola.

Així, durant aquestes darreres setmanes l’alumnat de 1r de Cicle de Secundària ha fet diverses sortides culturals per ampliar els coneixements de diverses assignatures. A 1r de Secundària, per exemple, han anat al Museu de Ciències Naturals per desenvolupar el tema dels éssers vius i els diferents regnes animals i vegetals i han fet una sortida al Museu d’Arqueologia de Barcelona per aprofundir una mica més en les característiques dels períodes històrics del Paleolític i el Neolític. A 2n, han visitat el Museu Nacional d’Art de Catalunya per veure de primera mà i treballar l’art romànic i el gòtic.

Al 2n Cicle, també destaquem dues sortides ben interessants. D’una banda, a 3r, i com expliquem aquí, van poder gaudir de l’assaig general del concert “Tribut a John Williams”. De l’altra, a 4t, han anat a Banyoles per estudiar els fenòmens geològics externs en la formació del Llac. En aquesta sortida, l’alumnat de l’itinerari Social humanístic, va treballar les llegendes de les fades del llac i van fer dibuixos al natural de l’entorn.