29 octubre — 2021
Celebrem la Castanyada
#CreantEscolaCultura i valorsInfantilPrimàriaSecundària

Avui hem gaudit d’un dia ben diferent i festiu en què l’escola s’ha omplert de colors de tardor, de castanyers i castanyeres (grans i petits), de castanyes, de música i danses… I és que, a Educació Infantil i Primària hem celebrat, un curs més, la Castanyada.

Al llarg de la setmana, i avui també, als diferents nivells hem treballat d’aquesta festa de tardor. A partir d’aquí, a través de cançons, poemes o dites, segons el nivell, hem preparat les decoracions per a l’escola amb diferents tècniques: collage, mosaic de mosaics, dibuix del reflex, estampació…

El que ens ha agradat més, ha estat poder recuperar, una vegada més i com ja vam explicar aquí i aquí, les activitats compartides entre nivells. Aquesta vegada, l’excusa per trobar-nos ha estat ben musical. Al llarg de la setmana, a l’edifici de Sarrià, 1r de Secundària ha ofert petits concerts a les classes d’Educació Infantil. Grans i petits han interpretat i cantat cançons de la Castanyada. I avui mateix, els Amics Lectors i Lectores de Cicle Inicial i Superior i les Classes Amigues d’Educació Infantil i Cicle Mitjà han tancat la jornada compartint danses i jocs al pati.

La Castanyada és la primera de les Festes i Tradicions que celebrem al llarg del curs a l’escola. La celebració d’aquestes festes ens permet descobrir-les, parlar-ne i treballar-les amb l’alumnat.

Per altra banda, aquests dies, des de les classes d’Anglès, també hem descobert les tradicions més angleses tot treballant la festa de Halloween.