23 Abril — 2021
Celebrem Sant Jordi
#CreantEscolaBatxilleratCultura i valorsInfantilLecturaPrimàriaSecundària

Avui, a l’escola, hem celebrat Sant Jordi amb diferents propostes per a totes les etapes educatives. De fet, les celebracions van començar aquest dimarts passat amb els Jocs Florals de 2n de Batxillerat i les tancarem la setmana vinent amb els Jocs Florals de la Secundària.

Enguany, el lema de la diada era “Sortim de la bombolla” i, a més del concurs literari, destaquem la celebració de la Diada de les Arts Plàstiques de Primària i les activitats compartides, presencialment o virtualment, entre alumnes de diferents edats. En aquest enllaç trobareu el programa d’activitats de Sant Jordi 2021.

Podeu seguir la jornada als nostres canals de Twitter i Instagram on hem anat publicant les diferents activitats que es realitzen a l’escola, amb l’etiqueta #SantJordialEscola.

Per altra banda, amb motiu del dia del llibre, us compartim la proposta de l’Associació Llegir en Català amb recomanacions de llibres per a Primària i Secundària i Batxillerat amb algunes novetats de Sant Jordi per a adults. Recordeu que al web de la Fundació Collserola, també podeu trobar les recomanacions de llibres fetes des de les biblioteques de les nostres escoles.