14 Desembre — 2021
Dia dels Drets Humans: 8.000 estels i 70 caixes de productes
#CreantEscolaCultura i valorsInfantilPrimària

Aquest any, a l’escola hem commemorat el Dia dels Drets Humans amb dues activitats ben especials: l’entrega dels 8.000 estels a l’Hospital Infantil de la Vall d’Hebron, que us explicàvem en aquesta notícia, i la recollida de diferents productes per a una entitat del barri que els repartirà, aquestes festes, per fer la vida una mica més fàcil a famílies que ho necessiten.

La idea de la recollida ens va arribar per part d’un avi de l’escola, en Ramon, que col·labora amb una entitat del nostre barri. Aquesta entitat, al llarg de tot l’any, reparteix aliments i productes de primera necessitat a famílies de la ciutat que ho necessiten. La proposta que vam fer, a alumnes, famílies i mestres d’Educació Infantil i Primària, era que portessin a escola productes per endolcir el Nadal, per tenir un plat a taula i per a una bona neteja i higiene per poder repartir-los abans de Nadal.

Ens van portar 70 capses que vam situar a les diferents entrades de l’escola, tant a Tibidabo com a Sarrià, on, al matí en arribar, els i les alumnes van poder deixar-hi allò que portaven. Els les hem retornat totes plenes!

Moltes gràcies a tothom per la col·laboració!