19 Gener — 2024
El nostre projecte d’Educació Infantil
#CreantEscolaInfantilPortes Obertes

En l’etapa educativa d’Educació Infantil es desenvolupen els sabers clau que són la porta d’accés als aprenentatges posteriors i més complexos. El nostre projecte pedagògic desplega un currículum competencial amb propostes que permeten una mirada global de l’aprenentatge dels infants.

S’ajusta a la personalitat, interessos i capacitats de cadascú i té en compte les diferents edats i contextos presents a l’escola.

Per a nosaltres, tots els espais de l’escola són espais d’aprenentatge i s’integren per afavorir l’autonomia, la llibertat de moviment, la comunicació, el coneixement, les relacions i el benestar.

El projecte està estructurat en diferents eixos a través de propostes amb sentit, funcionals, significatives, contextualitzades i adaptades.

Els espais on es desenvolupa aquest aprenentatge són estables, els nens i nenes s’hi mouen amb confiança, s’hi afavoreix l’autogestió i l’aprenentatge individual i de grup. Els diferents microespais de les aules recullen gran varietat d’activitats i llenguatges: biblioteca i transformació, construccions, art, experimentació, joc simbòlic i representació gràfica.

La nostra proposta pedagògica requereix d’un material versàtil, polivalent, flexible i adaptable. Treballem amb materials naturals de colors que ajuden a la concentració i a la calma. Permeten fer un treball experimental i manipulatiu, sempre amb una intencionalitat educativa seleccionada acuradament per l’equip educatiu, que facilita l’autonomia personal.

Si vols saber-ne més sobre el nostre projecte d’Educació Infantil a l’Escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia de Sarrià i Tibidabo pots concertar una entrevista personalitzada en aquest enllaç, trucar-nos de 9 h a 17 h al telèfon 93 203 12 80 o bé escriure’ns al correu electrònic següent: fmistrals@fundaciocollserola.cat i us atendrem personalment per resoldre els vostres dubtes.