18 Febrer — 2022
Estada lingüística a Montpeller
#CreantEscolaBatxilleratPlurilingüisme

Coincidint amb la Setmana Cultural de 1r de Batxillerat, l’alumnat de 1r de Batxibac ha participat en una estada lingüística a Montpeller. Aquesta estada forma part del currículum del Batxibac i està pensada perquè utilitzin la llengua francesa com a mitjà de comunicació fora de l’aula i en un context real, comparteixin vivències i facin una immersió en la quotidianitat del país veí.

Al llarg dels cinc dies que ha durat l’estada, els i les alumnes han participat, a més de les classes d’entrenament de l’expressió oral de cada matí, en diferents proposta culturals. Així, per exemple, han gaudit d’una visita guiada pel centre històric de Montpeller, d’una sortida a la Camarga (Aigues-Mortes i la platja de Montpeller) i un taller de danses occitanes durant el qual s’ho han passat molt bé.

Aquesta estada, que organitzem amb l’Institut Européen de Français de Montpeller, està pensada perquè els nois i noies practiquin la llengua francesa, especialment en la vessant més oral, i en millorin l’aprenentatge.

El Batxibac és un programa d’estudis que permet obtenir la doble titulació del Batxillerat espanyol i del Baccalauréat francès i dóna accés directe a universitats espanyoles i franceses.