05 octubre — 2022
Estrenem cuina a l’edifici de Sarrià de l’escola: rica, saludable i sostenible
CuinaCuina saludableInfantilPrimàriaSecundàriaSostenibilitat

Aquest setembre, a l’edifici de Sarrià, i amb la voluntat de continuar millorant el servei de cuina de la nostra escola, hem estrenat nova cuina! D’aquesta manera, i igual que des de fa dos cursos al Tibidabo, facilitem encara més l’elaboració d’àpats rics, saludables i sostenibles.

Amb l’abatedor de temperatures, podem oferir plats freds al menú i, alhora, la cocció al vapor fa que, especialment en el cas de les verdures, els aliments conservin tots els nutrients, textures i gustos.

Pel que fa als nous forns de convecció reparteixen la calor de forma homogènia, permeten coure-hi carns rostides i els arrebossats i, d’aquesta manera, podem oferir uns segons plats encara més saludables.

Alhora, l’espai exclusiu de la cuina per manipular-hi els menús per a alumnes amb al·lèrgies i intoleràncies alimentàries permet evitar les contaminacions encreuades.

I, finalment, amb la nova cuina, també som més sostenibles ja que el sistema de funcionament del forn de convecció permet estalviar energia.

Trobareu tota la informació sobre el Servei de Cuina de l’escola aquí.