01 Juny — 2021
La Comissió de Sostenibilitat de Secundària estrena logotip
#CreantEscolaCultura i valorsSecundàriaSostenibilitat

Aquest ha estat un any en què la Comissió de Sostenibilitat de Secundària de l’escola ha agafat embranzida i s’està consolidant.

Després de tota la feina realitzada en els diferents nivells al llarg d’aquest curs i que us explicàvem aquí, van fer una petita aturada tècnica i van demanar la col·laboració de tots els companys i companyes de Secundària per triar el seu nou logotip.

Per cursos, els i les voluntàries van proposar el seu i van posar en marxa el procés participatiu perquè entre tothom s’escollís el logotip que els representarà a partir d’ara. Continuaran sent Agència GREENS però volen un símbol que els identifiqui com a representants del centre de Sarrià.

Per fer-ho ben sostenible es van preparar unes butlletes tan petites com fos possible i que s’han reciclat una vegada fet l’escrutini i es va fer servir una sola urna segellada que va voltar per les diferents aules perquè l’alumnat pogués votar a les hores de tutoria.

El recompte va ser a càrrec de l’alumnat voluntari de 1r de Secundària i, finalment, aquest ha estat el logotip escollit: