19 Abril — 2024
Participem a la XI Conferència Tinguem cura del planeta
#CreantEscolaAcció AmbientalCultura i valorsSecundàriaSostenibilitat

Quatre ecodelegats i ecodelegades de 3r de Secundària, en representació de tots els seus companys i companyes, han participat a la XI Conferència Catalana Tinguem cura del planeta (Confint’24).

El projecte que hi han presentat, Consum sostenible en la roba i en els productes menstruals, recull tota la feina realitzada aquest curs i el curs passat des de la Comissió de Sostenibilitat de Secundària per analitzar aquests dos temes i veure què hi podíem fer des de l’escola.

Organitzada per la XESC (Xarxa d’escoles per a la sostenibilitat de Catalunya), la Confint és una jornada per compartir, amb altres escoles de diferents punts de Catalunya, idees i propostes per millorar i tenir cura del nostre planeta des de diferents propostes mediambientals.

Ha estat, un curs més, una experiència enriquidora per a l’alumnat participant que s’endú un gran record de la trobada i, sobretot, i com ells mateixos expliquen, “poder veure que hi ha moltes escoles treballant com nosaltres per aconseguir un món millor i més sostenible”.

En aquesta nova trobada, que ha tingut lloc a la seu de Fundesplai, al Prat de Llobregat, s’han escollit els representants catalans que aniran a la trobada Confint estatal d’aquest 2024.

Més informació.

Alhora, estem molt contents d’anunciar que la nostra alumna Miona, que va representar la CONFINT catalana a la trobada CONFINT estatal que es va fer el passat mes d’octubre a Granada, assistirà al Sejong Youth Forum a Corea del Sud, una trobada de joves per debatre temes ambientals que es realitzarà el  pròxim mes de juliol.