29 Setembre — 2021
Recuperem l’espai de la Biblioteca per a les classes i per a l’estudi
#CreantEscolaCultura i valorsLecturaPlurilingüismePrimàriaSecundària

Després de la pausa del curs passat, en què vam haver de reinventar-nos, i organitzar-ho a les aules, aquest curs, a la Primària, recuperem l’espai de la Biblioteca durant l’estona setmanal que, cada classe, dediquem a la lectura.

Precisament aquesta setmana, al Cicle Superior de Primària ja han començat a fer ús d’aquest espai. Hi hem parlat i estan molt contents. Segur que hi viuran, al llarg del curs, moltes estones de lectura, de descoberta de llibres i de compartir, amb companys i companyes, aquestes descobertes.

La comprensió lectora és imprescindible per garantir un bon coneixement i un bon ús de la llengua. Per això, a l’escola, aquestes estones de gaudi amb els llibres, les comencem de ben petits amb les biblioteques d’aula d’Educació Infantil i les continuem a la Primària, amb les propostes de lectura crítica de l’hora de Biblioteca, i a la Secundària amb el treball multidisciplinari de l’estona de l’esp@iLibri, un projecte on es posen en joc les competències lingüístiques i comunicatives, el treball en equip, la creativitat i les habilitats digitals.

Desitgem a tot l’alumnat un curs ple de bones lectures!