22 Abril — 2021
“Si no som nosaltres, qui?”, presentació dels projectes de la Comissió de Sostenibilitat
#CreantEscolaSecundàriaSostenibilitat

Com bé us explicàvem en aquesta notícia, aquest curs tenim diferents projectes engegats des de la Comissió de Sostenibilitat de Secundària gràcies a la feina de la trentena de voluntaris i voluntàries que, de 1r a 4t de Secundària, en formen part, amb el suport i guiatge de la M. Àngels, la professora responsable.

Aquesta setmana, han volgut presentar-se i explicar, als seus companys i companyes, els diferents projectes que estan duent a terme per, en paraules seves, “convidar-los a participar per veure què podem fer, entre tots i totes, per aconseguir una escola més verda i, sobretot, més sostenible.”

En una trobada en línia, i davant dels més de 600 alumnes de Secundària de l’escola, cada nivell ha pogut compartir els seus projectes: “Enjardinem l’escola”, “Airegem-nos”, “Recuperem la roba” o “Tinguem cura del planeta”, entre d’altres.

Com recordaven en la presentació, aquesta comissió té més de 20 anys d’història. Si bé, en aquells moments inicials, l’empenta per començar va sorgir del professorat, avui és gràcies als i les alumnes que la Comissió continua. I és que, sense la seva participació, la Comissió de Sostenibilitat no tindria cap sentit.

L’estona compartida es va tancar recordant la importància de tenir cura del planeta perquè… “Si no és ara, quan? Si no som nosaltres, qui?”.