11 octubre — 2021
Tornem a posar en marxa la Vaig a Escola! CARD
#CreantEscolaPrimàriaSostenibilitat

Un curs més hem posat en marxa la Vaig a Escola! CARD, un sistema creat per l’escola amb la finalitat de promoure l’autonomia de l’alumnat de Cicle Mitjà (3r i 4t de Primària) i Cicle Superior (5è i 6è de Primària) a l’hora de venir a l’escola i a l’hora de tornar a casa.

La Vaig a escola! CARD és una targeta nominal per alumne/alumna amb un xip que, en passar pel lector situat a l’escola, genera automàticament un correu electrònic a les famílies informant-los de l’arribada al centre dels seus fills i filles.

Enguany, a més, la Vaig a Escola! CARD també serveix com a carnet de sortida per als i les alumnes que marxen sols cap a casa. En aquest cas, també passen la targeta pel lector i les famílies reben la informació de la sortida al seu correu personal.

A més de l’autonomia, amb la Vaig Escola! CARD la intenció també és promocionar la mobilitat sostenible del nostre alumnat i famílies a l’hora de venir a l’escola potenciant l’ús del transport o altres alternatives al cotxe particular. En aquest sentit, l’alumnat que ve i marxa sol de l’escola compta amb un grup de Botigues Amigues als carrers d’arribada a l’escola, on poden acudir en cas de necessitat.

De moment, més d’un centenar d’alumnes de l’escola utilitzen aquest servei.