14 octubre — 2022
Trobada del Consell d’Alumnes de Primària
#CreantEscolaCultura i valorsPrimària

Aquest dilluns a la tarda, alumnes de 2n a 6è de Primària que, el curs passat, havien representat els seus companys i companyes al Consell d’Alumnes de Primària, s’han trobat amb Direcció d’Escola.

Aquesta primera trobada del curs ha servit per fer el retorn de totes aquelles demandes que, en la trobada de final de curs, els i les alumnes havien plantejat a la Direcció de l’escola i a la Direcció de la Fundació Collserola.

A partir del que van exposar llavors, s’han establert els objectius per aquest curs, en relació a diferents temes com l’esbarjo, les festes i tradicions, les activitats compartides amb altres classes, les sortides i excursions, les activitats extraescolars o la convivència, que han de servir per millorar el dia a dia a l’escola.

Després, ha estat feina d’aquests delegats i delegades, de compartir-ho a l’aula amb la resta de companys i companyes, al llarg d’aquesta setmana, per poder posar fil a l’agulla per tirar les propostes endavant.

Amb aquestes trobades, recollim la mirada que tenen de l’escola els i les nostres alumnes i, especialment, les propostes que fan per, si és factible, poder implementar-les per seguir millorant.