05 Març — 2021
Un nou repte per a les Escoles + Sostenibles
#CreantEscolaCultura i valorsInfantilPrimàriaSecundàriaSostenibilitat

Com bé sabeu, les Escoles + Sostenibles de Barcelona, de la qual l’escola en forma part, celebren 20 anys amb, entre d’altres propostes, diferents reptes a realitzar per part de les diferents entitats col·laboradores.

El repte d’aquest 2n trimestre és el del #TetrisSostenible a través del qual, hem compartit els diferents aspectes que adopta, i les accions que realitzem per dur-los a terme, la sostenibilitat a la nostra escola. Dels GREENS més petits fins als més grans han representat, amb una imatge, els diferents elements que en formen part: els Boc’n’roll, l’hort de l’escola, la cura de l’entorn, el compostatge, el reciclatge, l’estalvi d’energia, els taps solidaris… tot ajuda a fer una escola més sostenible!

Al primer trimestre, el repte fou el de les #AbraçadesSostenibles. Com bé ens recordaven des de l’Agència Greens en la notícia que vam fer sobre aquest primer repte, “la natura és font de molts recursos que necessitem, com el paper. Ara més que mai, intentem reutilitzar, reciclar i no malbaratar l’ús que en fem i, així, l’abraçada la farem real, no només com a símbol!”.

Tots i totes som GREENS!