01 Abril — 2022
Activitats per tancar el 2n trimestre a la Secundària
#CreantEscolaCultura i valorsSecundària

Una vegada acabades les proves trimestrals, a la Secundària hem organitzat diferents activitats per tancar el trimestre. Especialment al 1r cicle, volíem recuperar, d’alguna manera, els dos dies de menys que, per causa de la situació pandèmica, van tenir de convivències el passat mes de febrer.

Així, els nois i noies de 1r de Secundària, d’una banda, han marxat a Tarragona en una sortida organitzada des del Departament de Socials per conèixer la ciutat i, especialment, la seva part romana.

A 2n de Secundària, per la seva banda, han pogut participar en unes jornades d’esport a les instal·lacions esportives de la Universitat de Barcelona organitzades pel Departament d’Educació Física de l’escola.

Pel que fa al 2n Cicle, a 3r celebraran, en breu, la Setmana Cultural, cinc dies dedicats a activitats lúdiques i culturals dels quals us informarem en el seu moment.

I, finalment, en el cas dels nois i noies de 4t de Secundària, aquesta setmana han iniciat la participació en les Jornades d’Orientació, que acabaran al mes de maig, unes sessions pensades des de l’escola per orientar-los i acompanyar-los en un moment de tria molt important de cara al seu futur.

Alhora, i com us explicàvem aquí, tota la Secundària ha participat en una Quina solidària per recollir menjar per a Càritas Sant Cugat.

Totes aquestes activitats de tancament del trimestre han permès a l’alumnat relacionar-se d’una forma més distesa i, en molts casos, també més lúdica.