Vine a conèixer l'escola
Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia
a Sarrià o Tibidabo,
Sol·licitar entrevista
truca'ns al
93 203 12 80
o escriu-nos a
fmistrals@fundaciocollserola.cat
“Alumnes, famílies
i professors junts,
#CreantEscola"
04 Juny — 2021
Recuperem les Visites d’Autor a la Fundació Foto Colectania
#CreantEscolaCultura i valors

Aquesta setmana, a l’escola, hem recuperat les Visites d’Autor organitzades des la Coordinació Artística i Cultural de la Fundació Collserola.

Aquest cop, ens hem estrenat amb una visita per al professorat de la Fundació, a l’exposició “Mary Ellen Mark. Vides de dones” a la Fundació Foto Colectania de la mà del seu director Pepe Font de Mora.

“Mary Ellen Mark. Vides de dones” presenta una retrospectiva molt interessant i completa sobre aquesta fotògrafa documental, autora d’assajos fotogràfics innovadors i intensament vívids, que exploren les realitats de la gent, especialment les dones, en situacions complexes i, sovint, difícils. Mark es va avançar en el temps a l’enfocament actual de denúncia dels abusos soferts per les dones de moviments com el #MeToo.

Amb la Fundació Foto Colectania hi tenim, des del curs 2016/2017, un conveni de col·laboració per realitzar conjuntament programes amb la reflexió a l’entorn de la imatge i la fotografia com a fil conductor. Gràcies al conveni, a més, famílies i professorat gaudim d’un carnet digital que dóna accés gratuït a les seves exposicions.

Un bon exemple d’aquesta col·laboració és “Temps que vivim”, el projecte fotogràfic realitzar a finals del curs passat amb l’alumnat de 6è de Primària sobre la pandèmia i el confinament.