31 Març — 2022
Arbres per a un aire més net
#CreantEscolaCultura i valorsInfantilSostenibilitat

Des del curs passat, que tenim arbres a l’escola! Els nens i nenes de 3 anys en van celebrar l’arribada i els van trasplantar perquè poguessin créixer millor.

Des de llavors, i cada curs, a P3 apadrinen els arbres i en tenen cura: regant-los i observant els canvis que es van produint amb el pas de les estacions. Aquest curs, el nesprer ja ha fet fruits; les oliveres, flors i el llimoner, moltes llimones! Per la seva banda, el server va perdre les fulles a la tardor però ja en té de noves que ara encara són petites però que, de mica en mica, s’aniran fent més grans.

Aquesta és la nostra aportació per començar a estimar la natura des de ben petits i contribuir a un aire més net a la ciutat! És una de les accions, juntament amb aquesta que explicàvem aquí, amb què col·laborem a la Marató per l’Emergència Climàtica i a l’assoliment de l’ODS 1 (Fi de la pobresa, l’ODS 6 (Aigua neta i sanejament), l’ODS 11 (Ciutats i comunitats sostenibles), l’ODS 13 (Acció climàtica) i l’ODS 14 (Vida submarina).

Aquestes són les diverses accions que hem presentat a la Marató per l’Emergència Climàtica. Totes aquestes accions formen part de les propostes que, gràcies a l’empenta de l’Agència GREENS i la Comissió Sostenible de Secundària, duem a terme amb la col·laboració de tothom per fer de l’escola un lloc més sostenible.

Participem en la Marató per l’Emergència Climàtica

Petites accions diàries per a estalviar energia

Estalvi energètic: canviem l’enllumenat de patis i pistes

Petites i grans accions per mantenir la climatització de les aules

Les propostes del nostre alumnat per reduir el consum d’aigua a casa i a l’escola

Amb el paper reciclat estalviem aigua