Batxillerat Artístic

Actualment, no es pot concebre cap empresa, institució, producte, esdeveniment o comunicació sense la presència del disseny i la creació artística.

Al marge del plaer pel coneixement del món de l’art i la creació purament artística, aquest Batxillerat està pensat, també, per aquells alumnes amb interessos en tot allò relacionat amb el disseny i la producció audiovisual.

Es treballen matèries com Dibuix Artístic o Projectes Artístics i, també, Fotografia i Cinema, Disseny 2D/3D i Publicitat.

Per aprofundir en aquest món en canvi i moviment constant, treballem estretament amb institucions com l’ESCAC o Foto Colectania alhora que impulsem visites de diferents artistes i especialistes a les hores de classe de les diferents matèries.

Si voleu més informació sobre el nostre Batxillerat podeu concertar una entrevista personalitzada omplint el formulari que teniu a continuació, ens podeu trucar de 9h a 17h al 93 203 12 80 o bé escriure’ns a fmistrals@fundaciocollserola.cat i us atendrem personalment per resoldre els dubtes que tingueu.