Nens jugant

Àmbits

El que ens defineix

Tutoria i Orientació

Som l’escola de proximitat, de veritat. Sense intermediaris. Ens hi trobaràs sempre. T’acompanyem en totes les etapes escolars: de P3 fins al Batxillerat. Practiquem l’educació conscient, personalitzada i corresponsable perquè estem convençuts que enforteix de manera recíproca totes les persones implicades en la tasca educativa. El seguiment individualitzat i l’escolta activa defineixen el nostre projecte educatiu.

+ info

Suport i Convivència

El nostre Projecte de Convivència posa l’accent a educar les relacions des del respecte i la tolerància. El treball de valors i de gestió emocional que portem a terme amb l’alumnat i en les diferents comissions de convivència facilita l’aprenentatge d’unes bones habilitats socials, una orientació positiva dels conflictes a través de la mediació i el diàleg, i contribueix a generar un bon clima de convivència. Treballem des de l’assertivitat i en un ambient relacional positiu, amb vincles de confiança i suport.

+ info
El que ens obre al món

Programes Internacionals

L’aprenentatge, el domini i l’ús social de diferents llengües com el català, el castellà, l’anglès i el francès o l’alemany és la base per facilitar i consolidar la competència discursiva i l’obertura mental. El català és la llengua vehicular, de cohesió i aprenentatge entre totes les persones de l’escola i a la major part d’activitats acadèmiques que realitzem.

+ info
El que ens fa avançar

Innovació Educativa

L’Escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia anima a parts iguals alumnat i professorat que, any rere any, investiga, innova i proposa noves maneres d’enriquir l’experiència d’educar. La innovació pedagògica i la qualitat educativa ens permeten implementar canvis per millorar les condicions d’aprenentatge i assolir uns bons resultats educatius de manera eficaç. Més de 50 anys #CreantEscola, descobrint l’educació que vindrà.

+ info
El que ens envolta

Acció Ambiental

Fem compatible la vida urbana amb el contacte amb la natura. Situada a tocar del Parc de Collserola, som una escola amb vistes sobre Barcelona. Com a centre educatiu en entorn urbà, som un oasi a la ciutat: l’excepció que permet l’activitat escolar en un entorn saludable. Coneixem, cuidem i vivim el nostre entorn. Apostem per l’estalvi energètic i la recollida selectiva, però també i sobretot per la mobilitat sostenible!

+ info
El que ens nodreix

Cultura i valors

La realitat actual és múltiple i canviant. Des de l’Escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia ens preguntem com podem interpretar-la sense sistematitzar-la ni reduir-la. És gràcies a la cultura, els valors i l’acció social que donem sentit a l’experiència educativa. Dediquem temps i cura especial a treballar per una educació inclusiva, diversa i permeable a l’entorn. Per desenvolupar la curiositat i allunyar-nos del pensament únic.

+ info