Vine a conèixer l'escola
Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia
a Sarrià o Tibidabo,
truca'ns al
93 211 89 54
o escriu-nos a
fmistralt@fundaciocollserola.cat
“Alumnes, famílies
i professors junts,
#CreantEscola"
Omplir el formulari
Plurilingüisme

Plurilingüisme

Immersió i competència lingüística

Des d’Educació Infantil s’inicia l’aprenentatge de la llengua anglesa, i a partir de 5è de Primària, introduïm una segona llengua estrangera. Es pot escollir francès o alemany i es treballa la comunicació i comprensió lectora, de manera vivencial.

Mirada internacional

La incorporació de dues llengües addicionals (anglès i francès o alemany) a les llengües oficials ens permet preparar de manera sòlida l’alumnat al llarg de totes les etapes. Amb un enfocament innovador i amb una mirada clarament internacionalitzadora, impartim continguts curriculars d’algunes matèries no lingüístiques en aquestes llengües estrangeres. També fem treball en xarxa i participem en intercanvis lingüístics per tal d’aconseguir que els i les nostres estudiants siguin plurilingües.

D’altra banda, a Batxillerat, també oferim l’opció del Batxibac, el programa que permet aconseguir la doble titulació del batxillerat espanyol i el baccalauréat francès. El currículum és mixt i incorpora la llengua francesa a les matèries comunes i específiques de qualsevol modalitat de Batxillerat.

Plurilingüisme

Plurilingüisme

Plurilingüisme

Plurilingüisme

Plurilingüisme

Plurilingüisme

Contingut relacionat

Més històries de #pluringüisme

Escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia, una història de vida

Avui estem molt contents perquè estrenem nou vídeo de presentació de l’escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia. Es tracta d’un petit film protagonitzat per cinc exalumnes que retornen a l’escola i ens … Llegir més

Som cas d’èxit Cambridge

L’escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia, juntament amb la resta d’escoles que formem la Fundació Collserola, ha estat reconeguda per Cambridge com a cas d’èxit pel nostre programa de Llengua Anglesa. Des … Llegir més

Àmbits

Descobreix els
5 eixos singulars
que ens defineixen