• Les cuines del món, l’agenda d’aquest nou curs 2023/24

Ens mou la passió i el compromís per l’educació

Som una escola catalana, laica, plural i amb mirada internacional. Oferim
una educació integral i de qualitat que té per objectiu aconseguir el ple desenvolupament de tots i cadascun dels alumnes, mitjançant una sòlida formació i acompanyament personal i acadèmic. Estem compromesos amb el coneixement i l’excel·lència educativa.

Els nostres entorns d’aprenentatge són rigorosos i de qualitat, i ajuden a assolir el màxim potencial de cada alumne/a, d’acord amb el talent i les capacitats de cadascú. Eduquem amb el propòsit que el nostre alumnat sigui competent, doni valor al coneixement, sigui èticament compromès, respectuós amb la diversitat i capaç de donar resposta a les realitats noves i complexes del nostre temps. Els empenyem a fer-ho amb coratge, emoció i creativitat.

Fomentem la cultura i el coneixement en estreta col·laboració amb les famílies. Implementem metodologies innovadores contrastades i en un entorn multilingüe. Contribuïm que els nostres alumnes interpretin i pensin el món de forma crítica i, per aconseguir-ho, comptem amb equips professionals d’una gran fortalesa i qualitat humana.

Oferta educativa

Infantil

Infantil

Primària

Primària

Secundària

Secundària

Diploma Dual

Diploma Dual

Batxillerat

Batxillerat

Batxibac

Batxibac

Batxillerat Internacional

Batxillerat Internacional

Cicles Formatius

Cicles Formatius

L’escola al dia